Strona główna » Opinie o sklepie
Kategorie
Operator Płatności
  • PayByNet
Nasze Liczby
  • Ilość produktów: 251
  • Ilość kategorii: 106
  • Ilość promocji: 57
  • Ilość nowości: 58
  • Aktualnie klientów na sklepie: 3
  • Zakupy zrobiło: 29324 Klientów

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 24-04-2020
Bardzo szybka realizacja. Poprosiłam w trakcie o zmianę koloru blendera- bez problemu i bez wydłużenia czasu realizacji. Polecam!!!
Odpowiedź sklepu:
Pani Joanno, bardzo dziękujemy za budująca opinie i zakupy w naszym sklepie. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Klient jest dla nas najważniejszy, dlatego Pani prośbę wdrożyliśmy ekspresowo do zamówienia. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Pozdrawiamy i zapraszamy na ponowne zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 18-04-2020
Towar zgodny z opisem, obsługa klienta świetna, szybko, sprawnie, rewelacja!!!
Odpowiedź sklepu:
Pani Magdaleno, Bardzo dziękujemy za budująca opinie i zakupy w naszym sklepie. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 13-03-2020
Świetna obsługa i bardzo fachowe i ludzkie doradztwo. Pan Rafał używa prostego przekazu, który ma odzwierciedlenie w sprzedawanych przez nich produktach. Takiego podejścia do Klienta nawet sobie nie wyśniłem. Polecam zarówno sklep, jak i kontakt z jego obsługą. Świetni, ludzcy ludzie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamila
  • Data napisania recenzji: 09-02-2020
Świetna i bardzo pomocna obsługa. Nic dodać, nic ująć.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Doris
  • Data napisania recenzji: 02-02-2020
Wszystko zgodnie z opisem, w ciągu 48 h zamówienie było u mnie. Serdecznie polecam i jeszcze słodki upominek...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbyszek
  • Data napisania recenzji: 02-02-2020
Szybko, sprawnie i bez żadnych problemów. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 02-02-2020
To już nie moje pierwsze zakupy w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anka
  • Data napisania recenzji: 01-02-2020
Polecam, wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dawid
  • Data napisania recenzji: 01-02-2020
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Przesyłka dotarła w terminie podanym przez sprzedawce. Sprzęt był zapakowany w sposób bezpieczny, oddzielnie w folii bombelkowej i kartonie. Na pewno w przyszłości będę korzystał ponownie z usług sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 29-01-2020
Sklep i produkt OK. Można zamawiać...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kaja
  • Data napisania recenzji: 26-01-2020
Absolutny profesionalizm. No i te krówki w przesyłce. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomek
  • Data napisania recenzji: 24-01-2020
Miła, fachowa, rzeczowa obsługa. Pełen profesjonalizm. Z czystym sumieniem polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Damian
  • Data napisania recenzji: 23-01-2020
Dozownik super, zresztą nie zakładałem, że będzie inaczej. Wysyłka na czas i wszystko starannie zapakowane. Wszystko jest ok, więc polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kaja
  • Data napisania recenzji: 19-01-2020
Zamówiony produkt okazał się uszkodzony, czy coś i nie został wysłany do mnie. Po 2 dniach otrzymałam zwrot zapłaty.
Odpowiedź sklepu:
Szanowna Pani, Jeszcze raz bardzo przepraszamy za problem, który nie był o nas zależny. Producent wstrzymał sprzedaż z racji wykrycia nieprawidłowej jakości. Takie sytuacje nie mają codziennie miejsca, jednak musimy natychmiast na nie reagować ze względu na bezpieczeństwo naszych Klientów. Dziękujemy za wyrozumiałość i zapraszamy do nas ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Doris
  • Data napisania recenzji: 18-01-2020
Świetna obsługa i błyskawiczna wysyłka. Robot rewelacyjny. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 15-01-2020
Zdecydowanie polecam sklep. Pan fachowo doradził mi w wyborze i sprawdziło się to, co mi przekazał. Jakość obsługi mega profesjonalna. Oby tak dalej, a będzie to jeden z najlepszych sklepów online. Dziękuje i jeszcze raz polecam tym, którzy się wąchają.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Produkty w promocyjnych cenach

Blender Stołowy Sage | BBL405 BAL

599,00 zł499,00 zł / szt.
Blender kielichowy Sage BBL405 jest urządzeniem odpowiednim do rozdrabniania, miksowania, przygotowania potraw, kruszenia lodu, itp. System ostrzy Mini Kinetix™, dopasowany swym kształtem do dna naczynia, sprawia że włożone produkty obracają się w naczyniu…

Współpracujemy z najlepszymi